Dynamicweb je pokrenuo svoj prvi podcast. Direktor firme DignetSoftware, Nermin Montel, kao njihov dugogodišnji saradnik, bio je pozvan na gostovanje u njihovom prvom prenosu uživo na temu predviđanja o promenama i razvoju elektroničke prodaje u 2021.godini.

U podcastu Nermin govori o nedavnim trendovima među firmama, koje prelaze sa svog tradicionalnog načina poslovanja na e-commerce rešenja. Nermin veruje, da je prelazak na rad od kuće u velikoj meri pomogao ovoj tranziciji i da će i posle povratka u kancelarije većina mušterija i dalje da favoriše internetsku kupovinu. On kaže, da je u zadnje dve godine primetio naglu promenu u načinu poslovanja firmi, kojim je za to neophodna platforma za komunikaciju s mušterijama. Pored toga Nermin se dotakao teme kriptovaluta i njihovog značaja u budućem razvoju elektroničke prodaje.

Voditelj podcasta je Marketing VP iz firme Dynamicweb, Eric Jan C. van Putten. Uz DignetSoftware, sledeće firme su učestvovale u ovom događaju: Solteq Plc, Degree Consulting Group, priint Group, Braintree by Vox i 9 Dots Consulting.

#Dynamicweb WTF of Digital Transformation: Predictions 2021 #Ecommerce

Related articles