Panel ‘Digitalizacija malog i srednjeg poduzetništva’

Photo by: Jurica Galoić, Pixsell

Naš izvršni partner za financije, prodaju i marketing, gospodin Milan Komorčec je 11. listopada sudjelovao na panelu ‘Digitalizacija malog i srednjeg poduzetništva'. Gospodin Komorčec je istaknuo da je Hrvatska mnogo napredovala. “Prije 10 godina u manjim tvrtkama direktori nisu imali niti računalo na stolu”, prisjetio se te dao konkretne savjete kako provesti digitalizaciju.

“Što prije donesite odluku o upotrebi digitalnih sustava jer će vam oni pojednostaviti poslovanje. Potom istražite mogućnosti sufinanciranja. U konačnici dobro razmislite s kim ćete ju raditi”.

Na panelu su sudjelovali i Vlatko Roland - član Uprave kompanije Prehnit, Božidar Bajsić - direktor operacija Editala, Anamarija Mlinarić - voditeljica regionalnog sektora za tehnologije, medije i telekomunikacije Deloittea, Igor Šugar - direktor marketinga iz Rittala i Robert Blažinović - v. d. ravnatelja Uprave za industriju, poduzetništvo i obrt u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja.

Cijeli članak je dostupan na linku.

Panel

Photo by: Jurica Galoić, Pixsell

Panel2

Photo by: Jurica Galoić, Pixsell

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing