Nermin Montel gost predavač na Dynamicweb Summitu

Mesto i vreme održavanja: Aarhus (Danska), 11–12. 10. 2018.

Dynamicweb organizuje svoj redovni godišnji Dynamicweb Summit 11. i 12. oktobra 2018. u Aarhusu (Danska). Dynamicweb je prepoznao veliki trud koje je do sada DignetSoftware uložio u tržišnoj prezentaciji i proboju s Dynamicweb rešenjem i pozvao direktora DignetSoftware da na Dynamicweb Summitu održi predavanje u kojem će predstaviti DignetSoftware i pilot-projekt implementacije prvog Dynamicweb rešenja u regiji.

Od ove godine DignetSoftware nudi uslugu instalacije i implementacije e-commerce rešenja Dynamicweb. Dynamicweb je vodeća softverska kompanija koja svojim rešenjima pomaže korisnicima u povećanju i optimizaciji njihovog online poslovanja. Dynamicweb’s All-in-One Business platforma u kombinaciji s mogućnošću upravljanja sadržajem, elektronskom trgovinom i marketingom robusno je rešenje za sve vrste poslovanja koje povećava i optimizuje životni vek kupca. Trenutno hiljadu poslovnih subjekata koristi preko 12.000 mrežnih stranica uz pomoć Dynamicweb rešenja.

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing