LS Retail Compass Europe 2019.

Mesto i vreme održavanja: Ljubljana, 6–7. 11. 2019.

LS Retail Compass Europe je konferencija koja okuplja partnere iz maloprodaje, kupce takvih rešenja ali i izlagače. Ovo je bila 5. po redu LS Retail Compass konferencija i sastojala se od 2 dana prezentacija, radionica i diskusija. Uz to bio je organizovan i razgovor sa vodećim stručnjacima iz područja maloprodaje. Teme predavanja su bile od pregleda događaja u svetu maloprodaje, najave novih tehnologija i kretanja tržišta do prezentacija novih rešenja u hotelijerstvu, beskontaktno plaćanje i e-commerce platforme koje su vezane za maloprodaju.

Posebni naglasak je bio na uspostavljanju mreže kontakata partnera i firmi koji mogu zajednički pružiti celovitiju uslugu klijentima na domaćem i međunarodnom tržištu. Kreirana je i platforma za razmenu usluga i znanja pod pokroviteljstvom LS Retaila. Na konferenciji je bilo partnera i klijenata iz Filipina, Danske, Irske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Islanda, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Srbije.

Zaključak konferencije je da je taj događaj bio jako dobra prilika za ostvarivanje kontakata, ali i promocije DignetSoftwarea kao pouzdanog i iskusnog partnera.
Na samoj konferenciji je i dogovorena saradnja sa jednim partnerom iz Nemačke te jednom kompanijom iz Irske.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – faza II, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.16
Dodatne informacije o financiranju iz EU fondova mogu se pronaći na www.strukturnifondovi.hr

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing