In the Spotlight of CEE

Gospodin Milan Komorčec, naš izvršni partner za finansije, 7. oktobra u 15 h učestvuje kao poseban gost na webinaru „In the Spotlight of CEE“ gde će da govori o uspešnom vođenju kompanije. Tema Milana Komorčeca je „Veličina nije bitna: kako uz pomoć malog tima možete da vodite mnogobrojne i/ili velike projekte?“

„In the Spotlight of CEE“ je serija webinara koju organizuje 1ClickFactory za Microsoft Dynamics partnere iz srednje i istočne Evrope. Ovaj put 1ClickFactory je pozvao pet uspešnih Microsoft Dynamics partnera iz pet različitih zemalja srednje i istočne Evrope, među kojima i DignetSoftware, da podele svoje iskustvo i strategiju vezanu za tržište.

„Veličina nije bitna. I najmanje preduzeće s pravim timom i pravim znanjem može da postigne ono što korporacijama nekad ne uspe“, kaže Milan Komorčec koji će u sklopu eventa da govori o uspešnim projektima DignetSoftwarea te o ključnim vrednostima kompanije, strategijama koje dovode do uspeha i pristupima koje DignetSoftware koristi da poboljša poslovanje.

Pridružite se eventu 7. oktobra u 15 h, a više informacija o webinaru možete naći na sljedećem linku shorturl.at/pvFIX;

a možete se registrovati na sledećoj stranici: shorturl.at/ilvxO.

Related articles