DignetSoftware na Directions EMEA Beč 2019

Mesto i vreme održavanja: Beč, 9–11. 10. 2019.

Directions EMEA u Beču ove godine je imala iznenađujuće veliki broj posetilaca (na uvodnom predavanju je objavljeno 2357 gost). Većina gostiju su bili partneri koji su fokusirani na Poslovne sisteme, MS partneri i ISV kompanije.
Naš štand je privukao jako puno pažnje prvenstveno time što smo bili jedini iz Hrvatske (a i regije) i time što radimo internacionalne projekte koji potiču iz Hrvatske. Na štandu smo takođe odradili i promociju Hrvatskih proizvoda na način da smo poklanjali hrvatske domaće proizvoda kao što su Bajadera, Bronhi bomboni i sl. Interes koji smo ostvarili na Directions EMEA konferenciji, iznenadio je i nas same. Skoro da nije bilo minute kad nismo imali nekog ko se nije raspitivao ko smo, šta radimo i o mogućnostima za saradnju. Kao direktni interes osam firmi je poslalo svoje zaposlene i na našu konferenciju koja je održana 17.10.219. u Cinestaru Areni u Zagrebu. Indirektno, za vreme Directions EMEA konferencije, započeti su razgovori i pregovori o saradnji na 2 internacionalna projekta.
Osim poslovnog aspekta konferencija je imala i edukacioni dio. Bio je održan niz zanimljivih predavanja koja su u suštini definisala smer u kojem će u idućem periodu nastaviti razvoj, a i politika Microsofta i poslovne komunikacije.
Saznali smo koji su planovi Microsofta za Hrvatsku (i regiju), kako će se promeniti tehnologija razvoja i licenciranja.
Najveća vrednost konferencije bila je ostvarenje kontakata među svim tim partnerima, a i pozicioniranje odnosno dizanje vidljivosti DignetSoftwarea na međunarodnom tržištu.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – faza II, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.16
Dodatne informacije o financiranju iz EU fondova mogu se pronaći na www.strukturnifondovi.hr

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing