Dignetova prva implementacija Microsoft Dynamics Azure SaaS projekta u Hrvatskoj

DignetSoftvare uspešno je završio svoju prvu implementaciju Microsoft Dynamics Azure SaaS projekta. Iako je u svetu SaaS implementacija uobičajena, u Adriatic regiji još uvek vlada nepoverenje. Drago nam je što smo našli klijenta koji razume prednosti Azure i Saas okruženja.

VIN-Projekt d.o.o., sa sedištem u Zagrebu i poslovnicom u Margečanu kraj Varaždina, preduzeće je koja se bavi pružanjem rešenja u industrijskoj automatizaciji te im je osnovna delatnost projektovanje elektrotehničkih sistema, izrada energetsko-upravljačkih ormara i razvoj upravljačkih softvera.

Implementacijom Microsoft Dynamics 365 Business Central rešenja u Azure SaaS okruženju DignetSoftware je klijentu omogućio praćenje poslovnih procesa u području finansija, obračuna plata, putnih naloga, nabave, prodaje i skladišta. Ali iznad svega omogućena je potpuna integracija sa celom Dynamics porodicom na Azure platformi kao i sa paletom proizvoda sa Microsoft app source.

Microsoft Azure je Microsoftova javna platforma za računarstvo u oblaku (cloud) koja pruža niz usluga u oblaku, uključujući analitiku, skladištenje i umrežavanje te je koriste kompanije raznih profila i veličina. S obzirom da Dynamics 365 i Azure proizvodi ista kompanija (Microsoft) lako se zajedno postavljaju. Dynamics 365 na Azure platformi pruža integraciju koja ne zahteva stvaranje prilagođenih veza između različitih aplikacija i nema potrebe za brigom o održavanju lokalne baze podataka zbog hibridnog oblaka.

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing