10 godina DignetSoftware

DignetSoftware je proslavio 10 godina svog postojanja. U prekrasnom okruženju imanja Marincel na Šestinama okupili su se zaposleni i predstavnici klijenata s porodicama. Proslavi su prisustvovali i predstavnici dva najznačajnija vendora DignetSoftware: LS Retail s Islanda i Dynamicweb iz Danske. Tamburaški sastav Lucky iz Đakova pridoneo je lepom ugođaju. Poseban gost na proslavi bila je proslavljena vrhunska sportistkinja, stonoteniserka Branka Batinić, trenutno dvostruka veteranska prvakinja Evrope i kandidatkinja za veteransku prvakinju sveta. Učesnici proslave imali su priliku odigrati sparing s Brankom Batinić. DignetSoftware je ponosan sponzor Branke Batinić.

U deset godina svog postojanja, DignetSoftware je postao jedini implementator poslovnog softvera iz Adriatic regije koji je sposoban raditi globalno, a ima svoje klijente u više od trideset zemalja sveta na četiri kontinenta. Pored niza realizovanih projekata implementacije ERP (Microsoft Dynamics NAV / BC) rešenja u Evropi, DignetSoftware je posebno ponosan na implementacije u Kini, Indiji, Čileu i Kolumbiji.

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing