8 stvari koje treba imati u vidu pri kupnji maloprodajnih POS sistema

Kako početi
  • Istražite UI alate za prediktivnu analitiku. Radite u kompleksnom polju i trebate da idete u korak s promenama. Da bi mogli detektovati trendove i šablone i odlučiti u kojem trenutku koji artikal treba kamo da se premesti, jednostavno će vam trebati pomoć UI.
  • Neka vam opstanak bude na prvom mestu. Svet je nepredvidiv i takav će biti još neko vreme. Sada je trenutak da odlučite šta je najvažnije: kratkoročne uštede ili dugoročni opstanak? Ako hoćete da preživite, nemojte čekati. Odmah pređite na oblak.
  • Kombinujte umetnu i ljudsku inteligenciju na način koji će pogodovati kupcu. UI može da analizuje ogromne količine podataka. Dodajte na to ljudsku dosetljivost u pronalaženju najboljih načina za unapređenje života vaših kupaca i učinite svoje usluge značajnijim i vrednijim za njih.
 
Promene se dešavaju iznenada.
Nemojte da dopustite da vas uhvate nespremne.
 
Svet može da se promeni u tren oka. Ako želite da dočekate sutra, onda danas morate da osigurate sebi pouzdanu, otpornu i fleksibilnu tehnologiju. Ono što vam treba je softver koji će vam omogućiti da se brzo prebacite na nove načine dostave proizvoda i iskustava. A to će vam trebati pre nego vas odnese talas promene. Javite nam se.

8 stvari koje treba imati u vidu pri kupnji maloprodajnih POS sistema