Nakon FOI-ja – DignetSoftware!

Nekoliko članova DignetSoftware tima studiralo je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, popularno zvanom FOI.

Iz tog razloga je Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja zamolio dvoje naših kolega, Dianu Kocanjer i Antonia Komorčeca, alumnije FOI-ja, za intervju.

„Poslovni projekti na međunarodnom nivou, mnogobrojni poslovni projekti po celom svetu, dinamična, vesela i ugodna radna atmosfera bili su samo dodatni plus“, rekla je Diana kada je govorila o  razlozima zbog kojih je odabrala DignetSoftware kao budućeg poslodavca. Antonia je međutim privukla mogućnost merenja napretka na globalnom nivou te prilika za stalno napredovanje i konstantno unapređenje svojih veština.

Osvrnuli su se takođe i na tipični radni dan u DignetSoftwareu, ali, naravno, intervju se uglavnom fokusirao na FOI. „Svakako bih ga preporučila svima koji žele raditi u IT svetu jer će im FOI dati znanja u različitim segmentima i svako će biti osposobljen za rad kao programer, poslovni analitičar/project manager ili kao administrator baze podataka. FOI nudi širok spektar znanja i sigurno svako za sebe može pronaći idealan smer u kojem se želi dalje razvijati i na kraju krajeva baviti nakon fakulteta”, kaže Diana. Govorili su takođe o svojim uspomenama na studentske dane te prednostima koje im je donelo studiranje na FOI-ju, tj. znanje koje su tamo stekli.

Intervju u potpunosti možete pročitati na sledećem linku: https://cpsrk.foi.hr/alumni-price/dignet-software-nakon-foi-ja/

Related articles