SUGLASNOST ZA GDPR

 

Poštovani,

Hvala vam što ste se odazvali našem pozivu na DignetDays 2022. Nadamo se da ćete uživati u Konferenciji i čuti niz korisnih informacija.

Fotografirat ćemo i snimati cijelu Konferenciju i te materijale ćemo u narednom razdoblju koristiti za potrebe marketinga i prilikom izrade promotivnih materijala, na internetskim stranicama i društvenim medijima, najčešće u obliku zajedničkih ili grupnih fotografija.

Ova digitalna imovina neće biti povezana s vašim osobnim podacima u bilo kojem obliku i bit će sigurnosno pohranjena na našim serverima najdulje tijekom sljedećih 10 godina. Podatke nećemo prosljeđivati bilo kojoj trećoj strani.

Sudjelovanjem na Konferenciji suglasni ste da se možete pojaviti na fotografijama poslovnog skupa i da to može biti upotrijebljeno u marketinške svrhe.

Nekoliko puta godišnje ćemo vas u obliku elektroničkih newslettera obavijestiti o važnim novostima, rješenjima i uslugama koje pružamo. Za vrijeme ove aktivnosti postupat ćemo sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka. Vaši niže navedeni osobni podaci bit će sigurno pohranjeni na našim serverima najdulje tijekom sljedećih 10 godina.

Suglasni ste i prihvaćate da DignetSoftware koristi Vaše osobne podatke (ime, prezime i e-mail) u marketinške svrhe.