DignetDays 2022

 

Iskoristite priliku i uskočite u posljednji vagon kako biste uspješno ulovili korak s ostatkom svijeta.

DignetSoftware Zagreb, jedan od vodećih europskih implementatora poslovnog softvera (ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central, LS Retail rješenja za maloprodaju, ugostiteljstvo i benzinske servise, e-Commerce Dynamicweb) poziva vas da se

u četvrtak, 20. listopada 2022.

pridružite jubilarnoj, 10. po redu poslovno-tehnološkoj konferenciji DignetDays 2022.

 

Mjesto održavanja Konferencije je Hotel Academia, ul. Ivana Tkalčića 88, 10000 Zagreb s početkom u 09:00 sati.

Svjesni smo izazova s kojima se suočavate svaki dan. Praćenje poslovnih procesa postala je konstanta, a izazov je kako to raditi suvremenim tehnologijama, promptno i uz stalnu optimalizaciju poslovanja.

DignetSoftware radi u preko 35 zemalja svijeta na pet kontinenata. Posljedica toga je da su u svom radu na brojnim međunarodnim iskustvima stručnjaci DignetSoftwarea akumulirali ogromno iskustvo i know-how, postali bliski s najboljim poslovnim praksama međunarodnih firmi koje stalno prenose svojim postojećim i budućim klijentima.

Dođite, poslušajte, pitajte!

Predavači

Bernard Gršić
Image
Državni je tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva. Diplomirao je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Prije nego što je postao državni tajnik, radio je kao pomoćnik ministra u Ministarstvu uprave, voditelj odjela informacijske sigurnosti u Hrvatskoj gospodarskoj komori, bio je voditelj odjeljka u središnjoj službi te voditelj Interne tehničke podrške i informacijskih servisa u Hrvatskoj akademskoj i istraživačkoj mreži – CARNet. Vodio je odjel informatičke potpore na Hrvatskim studijima, bio je suradnik u nastavi na katedri ICT Zagrebačke škole ekonomije i managementa te je predavao elektrotehničke predmete u centru za dopisno obrazovanje Birotehnika. Također je i autor i predavač tečaja "Što je Internet i čemu služi".
Damir Novotny
Image
Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom karijere kroz više od 35 godina je obavljao brojne dužnosti na najvišim pozicijama u bankarskom i korporativnom sektoru u Hrvatskoj i Njemačkoj. Od 1994.g. je profesionalno vezan za vodeće kompanije u sektoru management consultinga i M&A savjetovanja u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i Hrvatskoj s fokusom na strateško savjetovanje poduzeća i javnog sektora te pitanja kreativne i digitalne transformacije. Objavio je preko 500 publicističkih i stručnih članaka te preko 30 znanstvenih radova. Autor je nekoliko knjiga i udžbenika u području ekonomije i kreativne ekonomije.
Franjo Bušić
Image
Direktor tvrtke Potomac Grupa d.o.o. nositelj jedinog Hrvatskog luksuznog modnog branda Croata. Član ravnateljstva ustanove Academia Cravatica koja izučava, čuva i unaprijeđuje kravatu kao dio hrvatske i svjetske baštine. Smatra se glavnom istraživačkom institucijom za ovaj kulturni i modni fenomen u svijetu. Član je niza neprofitnih organizacija, među kojima je i udruga za beskućnike Depaul Hrvatska. Oženjen, otac dvije prekasne djevojčice.
Brede Bjerke
Image
Radio u velikim B2B tvrtkama, gdje je bio zadužen za izgradnju i razvoj međunarodnih organizacija za prodaju i marketing. Tijekom više od dvadeset godina trajanja njegove karijere bio je vodeći stručnjak na području udruživanja i stjecanja, brendiranja, redizajniranja i postupcima repozicioniranja, te na područjima organizacijskih transformacija koje uključuju implementaciju velikih IT projekata u svrhu podrške tekućih prodajnih i marketinških aktivnosti. U tom pogledu gospodin Bjerke ima široko znanje o mogućnostima, ali i mogućim zamkama kod implementacije složenih poslovnih rješenja, kako na organizacijskom tako i na komercijalnom nivou.
Prije nego se pridružio Dynamicwebu u 2012, radio je kao izvršni direktor u tiskarskoj tvrtki, gdje je bio zadužen za stjecanje prihoda i geografsko širenje tržišnog prostora, te otvaranje prodajnih predstavništva na većem broju tržišta.
Godine 1996. završio je preddiplomski studij za poslovnu administraciju na Danskom Institutu za Izvoz (DDE).
Ivan Sivrić
Image
U prethodnim tvrtkama radio je na implementacijama MS NAV erp rješenja zajedno sa maloprodajnom vertikalom LS Retail.
Tijekom razdoblja od preko 10 godina bio je angažiran na projektima kao developer, konzultant i voditelj projekata i na taj način je osiguravao da implementirana rješenja ispune zahtjeve krajnjih korisnika, a u isto vrijeme i rokovi implementacije budu ispoštovani. Sukladno s tim ima zavidno iskustvo u procjeni mogućnosti i prepoznavanju potencijalnih zapreka u implementaciji kompleksnih rješenja. Specijalizirao se u implementaciji maloprodajnih rješenja u područjima kao što su moda, benzinske postaje i ugostiteljstvo.
Mirad Maglić
Image
Business Applications Group Lead za klaster od 24 zemlje u Europi i Euroaziji (CEE Multicountry) i predstavnik za Microsoft za Bosnu i Hercegovinu. On je iskusni tehnološki strateg s poviješću rada u dinamičnim multinacionalnim okruženjima i na tržištima u razvoju diljem srednje i istočne Europe. Vješt je u složenoj prodaji, pregovorima, poslovnom planiranju i razvoju, prodaji poslovnih softverskih rješenja i partnerskom menadžmentu.
Ima snažno inženjersko iskustvo u kombinaciji s MBA kako bi kupcima omogućio isporuku izvanredne kvalitete za rješenja u oblaku.
Neven Vrček
Image
Istraživač, predavač i bivši dekan na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (UNIZG-FOI). Područja njegovog akademskog i profesionalnog interesa su e-poslovanje, e-uprava, razvoj informacijskog društva, mjerenje organizacijske učinkovitosti i softversko inženjerstvo. Autor je više od osamdeset znanstvenih radova ( http://scholar.google.hr/citations?user=z60oM00AAAAJ ) i nekoliko knjiga. Kao mentor uspješno je savjetovao petnaest doktoranata i vodio nekoliko znanstvenih projekata. Osim akademskog staža, sudjelovao je i vodio brojne stručne projekte u domenama svog interesa kao što su razvoj nacionalnog okvira interoperabilnosti, razvoj strategije e-poslovanja, implementacija uravnotežene tablice rezultata, razvoj nacionalne infrastrukture za e-fakturiranje itd. Član je više stručnih i akademskih udruga. U razdoblju od 2005. do 2014. godine bio je urednik časopisa za organizacijske i informacijske znanosti. Bio je voditelj doktorskog studija Informacijske znanosti na UNIZG-FOI-ju, voditelj poslijediplomskog studija Javna uprava, član odbora za reviziju Hrvatske narodne banke, ovlašteni revizor visokih učilišta te član znanstvenih odbora nekoliko časopisa i konferencija. Također je predstavnik Savjetodavnog odbora Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta organizacije i informatike pri W3C.
Antonio Komorčec
Image
Iskusan NAV solution arhitekt koji je cijelu svoju profesionalnu karijeru radio s NAV-om u firmi DignetSoftware. Tijekom svog rada i suradnje s DignetSoftwareom radio je na više projekata iz različitih sektora i industrija. Najviše iskustva ima u dizajniranju i razvoju prilagođenih rješenja u NAV-u za specifične zahtjeve klijenata i projekta. Rješenja na kojima je radio variraju od prilagodbe procesa unutar NAV-a, integracija između zasebnih NAV implementacija do integracija s vanjskim rješenjima ili uslugama, kao i potpune nadogradnje NAV-a sa starijih zastarjelih verzija na novije. Zbog svog znanja o NAV-u i poslovnih procesa, stečenog iz iskustva kako iz opće tako i akademske izobrazbe, sposoban je kreirati i dizajnirati takva rješenja koja pridodaju standardnom NAV-u.
Magistar je informatike na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.
Petar Čučuk
Image
Proveo je većinu svoje profesionalne karijere kao Dynamics NAV/BC365 developer. Radio je na nadogradnjama starijih verzija sustava te brojnim integracijama između Dynamics NAV/BC365 i raznih usluga. U proteklom razdoblju razvijao je CI/CD za internu upotrebu te se bavio Process Managementom.
"Moj život je poslovna centrala 365 dana u godini."
-Petar Čučuk, Dynamics NAV/BC365 Developer
Davor Hrestak
Image
Policijski je službenik za digitalnu forenziku, Službe kiberentičke sigurnosti, u Ravnateljstvu policije. Kao policijski službenik radi 30 godina, a u zadnjih 10 godina bavi se digitalnom forenzikom.
Od 2018. godine od kada je osnovana Služba kibernetičke sigurnosti, bavi se i istraživanjem kibernetičkih kaznenih djela kao što su Računalne prijevare, Računalna krivotvorenja, Zlouporabe naprava te ostala kaznena djela iz glave XXV. Kaznenog zakona – Kaznena djela protiv računalnih sustava, programa i podataka.
U opisu Davorovog posla, osim istraživanja kaznenih djela,  je i prekogranično pribavljanje elektroničkih dokaza kroz suradnju sa pružateljima digitalnih usluga kao što su Facebook, Microsoft, Google i dr.
Tarik Filipović
Image
Glumac, TV voditelj i filmski producent. Njegova televizijska i filmska karijera razvijala se paralelno s karijerom u kazalištu – osim voditeljske i glumačke karijere, više od 30 godina član je glumačke ekipe jednog od najposjećenijih hrvatskih kazališta Kerempuh u Zagrebu. godine. Tijekom 30 godina karijere glumac je glumio u nizu filmova i predstava, a za svoj rad na televiziji i u kazalištu dobio je niz regionalnih i međunarodnih nagrada. U jugoistočnoj Europi najpoznatiji je po vođenju kviza „Tko želi biti milijunaš?” koji je do danas ostao najuspješniji projekt hrvatske televizije. Osim toga, poznat je po ulogama u regionalnim sit-comovima poput „Bitange i princeze”, „Lud, zbunjen, normalan” i nedavno „Konak kod Hilmije”. Ne treba zaboraviti ni njegove najupečatljivije i hvaljene kazališne uloge – od Hamleta i Julija Cesara do tri vlastite predstave – Magic Act Show, Spektakluk i Ćiro te dvije nove predstave koje su trenutno u nastajanju, au koje je Tarik uključen kao glumac i kreativni producent.

 

Razgovarajte sa stručnjacima

Tijekom konferencije, u vremenu od 11,00 do 13,00 sati imat ćete mogućnost razgovarati sa stručnjacima iz Microsofta, LS Retaila i Dynamicweba. Na raspolaganju će vam biti vrijeme od 15 minuta. U slučaju da želite razgovarati sa stručnjakom nekog od kandidiranih vendora, molimo da se prijavite za neki od raspoloživih termina.

 

Obzirom na velik interes sudionika, prijavite se na konferenciju odmah.