DignetSoftware na LS conneXion-u u Grčkoj

DignetSoftware na LS conneXion-u u Grčkoj: Slavimo našu nagradu Dijamantni partner

LS

S radošću objavljujemo da je DignetSoftware prisustvovao LS conneXion-u u Grčkoj! Ovaj događaj okuplja stručnjake iz cijelog svijeta pružajući nam priliku za povezivanje, učenje i dijeljenje iskustava o najnovijim trendovima u tehnologiji maloprodaje.

LS

LS conneXion u Grčkoj službeno je počeo u ponedjeljak. Događaj je bio ispunjen zanimljivim predavanjima, razmjenom znanja i mogućnosti za povezivanjem, dodatno jačajući našu predanost pružanju iznimnih rješenja i usluga našim klijentima.

Tijekom svečane dodjele nagrada, DignetSoftware je ponosno primio prestižnu nagradu Dijamantni partner LS Retaila. Ovo priznanje svjedoči predanosti i neumornim naporima cijelog DignetSoftware tima. Želimo izraziti zahvalnost LS Retailu na povjerenju i podršci.

LS

Kao Dijamantni partner, ostajemo predani uvođenju inovacija i pružanju vrhunskih rješenja koja omogućuju maloprodajnim trgovcima uspjeh na dinamičnom tržištu. DignetSoftware će iskoristiti ovu nagradu kao motivaciju za podizanje ljestvice još više, osiguravajući da naši klijenti dobiju kvalitetne usluge i rješenja.

LS

Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing