Unapređenje poslovanja

DignetSoftware je uspješno završio sve aktivnosti projekta “Unapređenje poslovanja poduzeća DignetSoftware d.o.o. uvođenjem ISO normi” prije planiranog roka završetka provedbe projekta koji je 15. listopada 2021.

Implementacija ISO normi je potvrda kvalitete usluga koje pruža DignetSoftware, međunarodno priznanje da tvrtka posluje u sukladno zakonskoj regulativi i jasna poruka o nultoj toleranciji tvrtke kad je u pitanju korupcija. Sve to skupa osnovna je pretpostavka i temelj za razvoj kvalitetnog sustava upravljanja.

Implementirani sustav je usmjeren na ispunjavanje zahtjeva kupaca i unaprjeđenja procesa. Implementacijom ISO sustava, DignetSoftware je unaprijedio protok informacija, njihovo spremanje i dostupnost, poboljšao rada i organizaciju upravljanja poslovanjem.

Uvođenje ISO normi doprinijelo je boljoj tržišnoj mogućnosti, dovelo je do povećanja povjerenja klijenata, kontrole svih procesa, većoj odgovornosti, boljoj osposobljenosti i edukaciji djelatnika te boljem upravljanju rizicima poslovanja.

Implementacija ISO 9001:2015 sustava upravljanja kvalitetom pomogla nam je unaprijediti poslovni ugled, uspostaviti bolju unutarnju komunikaciju među djelatnicima, smanjiti naknadne dorade te povećati povjerenje klijenata.

Implementacija ISO 27001:2013 sustava informacijske sigurnosti pomogla nam je da svojim korisnicima možemo jamčiti najvišu razinu sigurnosti pri pružanju svojih usluga, omogućila bolje upravljanje rizicima u odnosu na vlasništvo i sigurnost informacija te sukladnost sa zakonima. Uvođenjem ISO 27001:2013 norme naši korisnici imaju jamstvo kontinuiteta praćenja i stalnog unaprjeđenja informacijske sigurnosti.

Uspostava sustava protiv korupcije ISO 37001:2016 omogućilo nam je uspostavljanje procedura za identifikaciju i određivanje prioriteta obrade rizika od korupcije, kao i osposobljavanje i održavanje kompetencija naših djelatnika i poslovnih suradnika koji rade za ili u ime tvrtke, da bi djelovali s poslovnim integritetom.

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu poziva Uvođenje sustava upravljanja poslovnim procesima i kvalitetom (ISO i slične norme)

Referentna oznaka: KK.03.2.1.14.0373
Naziv projekta: Unapređenje poslovanja poduzeća DignetSoftware d.o.o. uvođenjem ISO normi

DignetSoftware d.o.o. za informatiku, savjetodavne i poslovne usluge
Cebini 28
10010, Zagreb Hrvatska
OIB: 14948753009

Razdoblje provedbe Projekta: od 15. listopada 2020. do 15. listopada 2021. godine
Ukupna vrijednost Projekta: 153.954,38 kuna
Bespovratna sredstva dodjeljena u iznosu od: 129.321,67kuna
Kontakt osoba za više informacija: Milan Komorčec; e-pošta: milan.komorcec@dignet.hr
Dodatne informacije o financiranju iz EU fondova mogu se pronaći na www.strukturnifondovi.hr

Na ovoj stranici niže, navedene su tvrtke s kojima smo u sukobu interesa:
  • DignetSoftware d.o.o. Banja Luka
  • DignetSoftware d.o.o. Beograd
  • G Consult, obrt za savjetovanje i usluge
Klikom na "prihvati sve" pristajete na to da prikupimo informacije o Vama u različite svrhe, uključujući: funkcionalnost, statistiku i marketing