O nama

DignetSoftware je naziv pod kojim djeluju četiri IT kompanije (DignetSoftware d.o.o. Zagreb, DignetSoftware d.o.o. BeogradDignetSoftware d.o.o. Banja Luka i DignetSoftware GmbH Lilienthal, Njemačka) koje pružaju implementaciju poslovnog sustava Microsoft Dynamics 365 Business CentralLS Central i Dynamicweb rješenja za e-trgovinu.

DignetSoftware ima klijente iz više od 40 zemalja na četiri kontinenta. Rezultat toga je da su u svom radu na brojnim međunarodnim iskustvima stručnjaci DignetSoftwarea akumulirali ogromno iskustvo i know-how, te postali bliski s najboljim poslovnim praksama međunarodnih tvrtki koje stalno prenose svojim postojećim i budućim klijentima.

DignetSoftware pruža implementaciju poslovnog softvera Microsoft Dynamics 365 Business Central, LS Central, LS Hospitality i LS Forecourt.

DignetSoftware također implementira BI rješenja poput Strategy Companion Analyzer i Power BI, Analytics i Dynamicweb rješenja za e-trgovinu.

DignetSoftware je regionalni lider u implementaciji svih triju LS Central vertikala (maloprodaja, ugostiteljstvo, benzinske postaje). DignetSoftware je jedan od rijetkih partnera LS Retaila koji pruža implementaciju sustava LS Forecourt i jedini takav u regiji koji zna kako provesti navedeno.

DignetSoftware je lokalizacijski partner za Microsoft Dynamics 365 Business Central i LS Central za Adriatic regiju (Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija i Crna Gora). DignetSoftware je također razvio vlastiti modul plaća za Hrvatsku i modul e-računa za Hrvatsku, Sloveniju i Srbiju.

DignetSoftware također pruža implementaciju Dynamicweb rješenja za e-trgovinu. Dynamicweb je vodeća softverska tvrtka s proizvodima koji korisnicima pomažu pri rastu i optimizaciji mrežnog poslovanja. Poslovna platforma Dynamicweb All-in-One u kombinaciji sa značajkama upravljanja sadržajem, e-trgovine i marketinga predstavlja robusno rješenje za sve tvrtke i povećava i optimizira dugoročnu vrijednost klijenata. Tisuće poslovnih subjekata trenutno upravlja s više od 12.000 mrežnih stranica zahvaljujući Dynamicweb rješenjima.