Konferencija

DignetDays je godišnja poslovno-tehnološka konferencija DignetSoftwarea na kojoj možete čuti mnoštvo informacija o raznim novim tehnologijama i novim idejama na području poslovnog softvera. Prethodnih smo godina pozvali vrhunske stručnjake na području poslovnog softvera, ali i povezanih područja poput financija, dark weba i sličnog, koji su održali predavanja i podijelili svoja iskustva. Ove ćemo godine napraviti isto, ali tako da bude još izazovnije i zanimljivije. Ovo je događanje koje ne smijete propustiti. Iznenadit ćemo vas s našim idejama i profesionalizmom i s konferencije ćete otići bogatijeg znanja.

Ove ćemo godine napokon imati normalnu konferenciju. Ovo je 10. konferencija u nizu, stoga ćemo posebno promicati Microsoftove i druge tehnologije.

Naša će se konferencija održati 20. listopada 2022. u Zagrebačkom Hotelu Academia s početkom u 9.00 sati.

Program konferencije

 •  
  Registracija sudionika konferencije08:30 – 09:00
 • DignetSoftware09:00 – 09:10
  prvih deset godina
 • Pozdravne riječi domaćina i gostiju konferencije09:10 – 09:25
 • Panel09:25 – 10:00
  Doprinos digitalizaciji gospodarstva kroz implementaciju poslovnih sustava
  Sudionici: Bernard Gršić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, dr. sc. Damir Novotny, prof. dr. sc. Neven Vrček, Franjo Bušić
 • LS Central10:00 – 10:30
  Veliki doprinos u digitalizaciji maloprodaje; novosti, LS Saas – trendovi i prednosti, LS Insight – napredne tehnologije u retail poslovanju, LS Retail cashierless store i selfchecout
  Predavači: Andrej Zajec, LS Retail, Ivan Sivrić, DignetSoftware, izvršni partner za razvoj
 • Dynamicweb10:30 – 11:00
  Globalno rješenje za e-trgovinu: ovdje u Adriatic regiji i diljem svijeta – zajedno s DignetSoftwareom
  Predavač: Brede Bjerke (Dynamicweb, Danska)
 • Klasični upgrade Microsoft Dynamicsa – posao koji nestaje!
  Enhancement Plan – trošak koji nestaje!
  11:00 – 11:30
  Predavači: Antonio Komorčec, DignetSoftware, voditelj razvoja, Petar Čučuk, DignetSoftware, Microsoft Dynamics developer
 •  
  Stanka11:30 – 12:00
 •  
  Podjela priznanja dugogodišnjim poslovnim partnerima12:00 – 12:15
 • Cloud je za vas! Cloud je prednost! Evo zašto...12:15 – 12:45
  Predavač: Urban Jovanović, Microsoft
 • Hakiranje, hibridni napadi i poslovna zajednica12:45 – 13:15
  Aktualna situacija, perspektiva i izazovi u budućnosti
  Predavač: Davor Hrestak, MUP - Služba kibernetičke sigurnosti
 • Budući trendovi u poslovanju13:15 – 14:00
  UI, robotizacija, EDI …
  Sudionici: Brede Bjerke, Nermin-Srećko Montel, Urban Jovanović
 •  
  Ručak i networking14:00 – 16:00
 •  
  Voditelj konferencije: Tarik Filipović
 

Tijekom konferencije, u vremenu od 11,00 do 13,00 sati imat ćete mogućnost razgovarati sa stručnjacima iz Microsofta, LS Retail i Dynamicweba. Na raspolaganju će vam biti vrijeme od 15 minuta. U slučaju da želite razgovarati sa stručnjakom nekog od kandidiranih vendora, molimo da se prijavite za neki od raspoloživih termina.

Ukoliko netko od sudionika treba smještaj, toplo preporučujemo smještaj u Hotelu Academia.

Možete iskoristiti naš registracijski kod kako biste dobili popust za sudionike konferencije – kod ćete dobiti zajedno sa potvrdom registracije.

Radni jezici konferencije su hrvatski i engleski uz simultani prijevod.

DignetDays je neprofitna konferencija, što znači da ne naplaćujemo nikakvu naknadu za registraciju.

Prije devet godina smo prvi puta samostalno organizirali našu tehnološku konferenciju kako bismo izložili i predstavili svoje ideje, postignuća, znanja i iskustva u vezi s onim što radimo i što smo napravili u razvoju i primjeni novih tehnologija.

Ova 10. konferencija je osmišljena i organizirana kako bi informirala sudionike da uz pomoć implementacije poslovnog softvera kojeg preporučamo mogu povećati svoju konkurentnost, bolje se pozicionirati na tržištu i vinuti se u zvijezde. Sudionici iz akademske zajednice će imati priliku prikupiti razne vrijedne informacije i proširiti svoja tehnološka, virtualna i praktična gledišta.

Ova konferencija nije samo sastanak na kojem se dijele informacije i znanja, već i učinkovita platforma za komunikaciju i suradnju između tvrtki i akademske zajednice.

Kliknite na ovaj link za registraciju i pridružite nam se!

 

Kratak pregled DignetDays konferencija

Prije 10 godina smo organizirali prvu DignetDays konferenciju uz podršku Islandske tvrtke LS Retail kao partnera konferencije.

Godine 2014. održali smo drugu DignetDays konferenciju u Banja Luci u BiH.

Godinu nakon toga smo organizirali konferenciju s Metronetom kao partnerom konferencije. Nakon toga smo sve daljnje konferencije organizirali samostalno.

Redovito, jednom godišnje, bez prekida. Čak nas ni globalna pandemija nije spriječila u održavanju godišnje tehnološke konferencije. Prebacili smo se u online format i broj sudionika konferencije nije pao, dapače, zahvaljujući razvoju tehnologije još je više ljudi moglo pratiti našu konferenciju putem poveznice i stupiti u kontakt s nama.

Pomažemo klijentima usredotočiti se na razvoj i inovacije u njihovim područjima djelovanja, implementirati najnaprednija i odgovarajuća poslovna rješenja kako bi mogli opstati i bolje se prilagoditi turbulentnoj konkurenciji na tržištu.

Na posljednjim nekoliko DignetDays konferencija smo se usredotočili na ERP sustav Microsoft Dynamics Business Central, maloprodajni softver (LS Central, LS Hospitality i LS Forecourt), BI (Strategic Companion BI Analyzer i Power BI)

U današnje su vrijeme informacije neprocjenjive. Dijeljenje korisnih iskustava također. Pridružite se konferenciji i steći ćete korisne informacije iz našeg iskustva kojeg rado dijelimo.

2020. i 2021. smo bili primorani organizirati konferenciju online zbog COVID-a 19. Sada ćemo je napokon ponovno organizirati on-prem i posvetit ćemo je raznim aspektima digitalne transformacije. Osigurat ćemo prisutnost predavača, redom poznatih stručnjaka, i sigurni smo da će sudionici biti zadovoljni onime što su stekli tijekom konferencije.

ŠTO JE NOVO?

DignetDays je također i obrazovno događanje i događanje za umrežavanje. Ove ćemo vas godine rado ugostiti na našoj 10. konferenciji. Imat ćete priliku upoznati stručnjake i menadžere iz raznih industrija koji će s vama podijeliti svoje znanje.

Ako planirate zamijeniti svoj trenutni ERP sustav i ako ste zainteresirani za isprobavanje nečeg novog i različitog, slobodno zakažite sastanak s jednim od naših stručnjaka tijekom konferencije.

Sigurno ćete dobiti mnogo savjeta i trikova kako izvući ono najviše iz Business Centrala, LS Centrala i Dynamicweb rješenja za e-trgovinu. Sigurni smo da ćete usredotočeno pratiti i naše panele.