DignetDays 2016.

Uspješno je održana četvrta tehnološka konferencija DignetDays pod geslom „Donesite dobru odluku“. Održana je 28. listopada u Arena Centru u Zagrebu te okupila više od 90 sudionika iz Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Predavači iz zemlje i inozemstva govorili su o temama koje su pobudile velik interes prisutnih.

U uvodnom predavanju Nermin Montel (DignetSoftware) je ukazao na dobre karakteristike poslovnog sustava Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnog sustava LS Retail koje su dobra osnova za donošenje poslovnih odluka.
Matthias E. Matthiasson (LS Retail) govorio je o suvremenim trendovima u maloprodaji i globalnim softverskim rješenjima.
Sandro Mešić (PwC) je obradio problematiku big data managementa u korelaciji s ostvarivanjem strateških prednosti. Petur Th. Sigurdsson (LS Retail) informirao je prisutne o trendovima u području e-Commerce loyaltyja i time pobudio znatan interes sudionika iz područja maloprodaje tekstilnih proizvoda te nafte i naftnih derivata koji su izrazili želju za dodatnim informacijama.
O vrlo interesantnoj temi porasta cyber kriminala govorio je Per A. Sundbye (PwC). Seni Buljat (Metronet) dao je niz odgovora na vječna pitanja korisnika koja se odnose na sigurnost u cloudu.
Podršku u realizaciji ovogodišnje konferencije dao je dugogodišnji partner LS Retaila s Islanda, vodeći dobavljač globalnih softverskih rješenja za maloprodaju, PricewaterhouseCoopers jedna od najvećih svjetskih kompanija za intelektualne usluge, računovodstveno, porezno i poslovno savjetovanje te Metronet, ugledna telekomunikacijska kompanija s brojnim zadovoljnim poslovnim korisnicima.
Sudionici su ponovo potvrdili vrijednost DignetDays konferencije, ne samo svojom prisutnošću, već i svojim intenzivnim i živim razgovorima za vrijeme druženja u stankama konferencije.

 

VIDI je objavio članak o našoj konferenciji DignetDays 2016 na svojem web portalu ITBizCrunch.
Članak možete pročitati ovdje

Ja TRGOVAC je  objavio članak o našoj konferenciji DignetDays 2016 na svojem web portalu.
Članak možete pročitati ovdje

 

Provjerite kako je bilo